Skip to content

Personaliseren

Wat is er leuker en origineler dan een gepersonaliseerd artikel? Voor jezelf of om op een blijde aankondiging te doen. Bij Homemade Collection kan je een item laten personaliseren met zowel flexfolie, flockfolie of geborduurd.
Wil jij zo’n leuk gepersonaliseerd artikel? Neem dan zeker contact op via het contactformulier.

romper

Flexfolie

Flexfolie is een fijn opstrijkfolie in vinyl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en effecten van effen kleuren tot kleurschakeringen of designs tot glinsters in zilver of goud. 

Flockfolie

Flockfolie is dikker dan flexfolie en heeft een fluweelzachte structuur. Flockfolie is evenwel ook een opstrijkfolie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
Door het fluweeleffect geeft flockfolie een meer luxueuze uitstraling dan flexfolie. 
Flex- en flockfolie word gebruikt om kleding of decoratie te versieren met teksten of motieven. Het is goedkoper dan borduren maar ook minder duurzaam. 

Borduren

Burduren is de meest duurzame maar ook de duurste manier om een item te personaliseren. Flex- & flockfolie wordt op het item geperst door warmte, borduren gebeurt met garen en wordt genaaid in de stof. Wil je een leuke tekst of tekening op je artikel? Zelfs eigen foto’s geborduurd behoort tot de mogelijkheden. 
Neem vrijblijvend contact op voor alle info en prijzen.

Handdoek Frauke
Dekentje Jules & Achille
Slabbetje Cis
Dekentje Arthur