Skip to content

Van harte welkom in mijn webshop.

Even mezelf voorstellen.

Ik ben Bene, van jongsaf gepassioneerd door handwerk. 
Breien, naaien, knutselen. Soms in periodes, meestal verschillende projecten samen. Mama van 3 ondertussen grote kinderen. Mathias, Isabeau en Jordy en de meeste kinderkleding werd dan ook door mezelf gemaakt. 

Op 12-jarige leeftijd kocht ik mijn eerste Singer-naaimachine met zelf bij elkaar gespaard budget. Sindsdien zit er altijd wel iets in de pijplijn en ben ik steeds op zoek naar nieuwe ideetjes, stofjes en uitdagingen.

Wat begon met een simpel project als een schort, is ondertussen uitgegroeid tot een redelijke voorraad zelfgemaakte toiletzakken, strandtassen, schoudertassen, handtassen in canvas en kunstleer, tot kleine en grotere plaids en quilt en sinds kort is daar ook een bescheiden baby assortiment bij gekomen. 

Vandaar het besluit om alles te bundelen op Instagram (@home.made.collection) en aan te bieden in mijn zelf gebouwde bescheiden webshop. 
Mijn hoofdberoep blijft werken bij Colruyt met als bijberoep dus deze webshop.

Kijk gerust eens rond en wie weet, misschien zit er wel iets tussen dat je kan bekoren. Kom anders zeker nog eens terug, er komen geregeld nieuwe artikelen bij.

Alle artikelen in de webshop zijn door mezelf handgemaakt.

Veel liefs,

Bene